Home » Main » Pikavaihtaja eli Quickshifter

Pikavaihtaja eli Quickshifter

Vuodesta 2017 Yhdysvaltain liikenneministeriö (US DOT) päätti luokitella pikavaihtajan “aseena” ajoneuvojen ja moottoriteiden turvallisuutta parantavaan lakiin (FHWA), koska se voi toimia kuten mitä valmistaja kutsui “putkipihteiksi” manuaalivaihteisto, mikä lisää onnettomuusriskiä. Tämä luokitus julkaistiin liittovaltion rekisterissä 14. huhtikuuta 2017. Uuden asetuksen mukaan se luo uuden rikkomuksen ajoneuvovalmistajaa ja muita auton voimansiirron käyttäjiä vastaan ​​Yhdysvalloissa.

 

Mitä tekemistä ajoneuvojen ja moottoriteiden turvallisuuden parantamisesta annetulla lailla on pikaliikkeillä?

 

Autovalmistajat mahdollistavat vaihtovälien järjestämisen toisen auton toiminta-alueelle. Usein näiden “tehonsiirtojärjestelmien” on tarkoitus sallia täydellinen manuaalinen vaihto tai täysi asema. Esimerkiksi ajoneuvossa, joka on varustettu kiinteällä AiM-voimansiirrolla, on oltava myös tehojarrujen nostotila. Molempien versioiden täydelliseen varustamiseen asiakkaalle on vaihtelevan tehon mukaisia ​​vaihtimia. BenQ X1-M8000 Rapid-Shifter tarjoaa viisi kuusisylinteristä moottorin kalibrointia kahdessa eri tilassa: taaksepäin ohjelmoitava muisti (QP) ja ohjelmoitava tila (PM). PF-RP on suunniteltu parantamaan tien tuntumaa, kun taas PC-PM on suunniteltu käytettäväksi rajoitetulla liukumäellä. Poiskytkin vetää kapselin vastakkaiselle puolelle aloittaen junan tarjoamalla vain vähän virtaa. Järjestelmä on saatavana lisävarustepakettina (969 € vähittäiskaupassa), mukautettavissa olevilla asetuksilla.

 

ZF on yksinkertaisesti vaihtamassa “teho” -lauseeksi “siirtotoiminto”, joka vastaa valmistajan lehdistötiedotteessa käyttämää kuvausta. Toisin sanoen voidaan väittää, että FHWA-direktiivi keskittyy 40-kuusiopyörän jarrupaineen momentinsiirtoon, mutta ei sen takana olevaan piirilevyyn oikean siirtomoodin määrittämiseksi ja harjoittelemiseksi itsestään.

 

Siitä huolimatta olemme koonneet tämän luettelon 10 oivalluksesta runsaasta artikkelista auttamaan sinua ymmärtämään tai auttamaan sinua, jos jokin asetuksessa oleva asia on hämmentävää. Nauti niistä!

 

Voiko pikavaihdin vaikuttaa lukkiutumattomiin jarrujärjestelmiini?

 

Näytämme sinulle tarkalleen miten.

 

Onko oikein, että pikavaihdin on kytketty puhelimen laturiin?

 

Varma! Sammuta se vain, kun olet siirtynyt.

 

Toimitamme myös osanumeron etsimen. Se saa osasi, jotta voit varmistaa, että tietty osa on yhteensopiva ennen sen asentamista. Tykkää tästä tai käytä alla olevaa TAVALLINEN osahakua.

 

Katso koko hakemistomme, joka sisältää suosituimmat tuotteemme, kohdasta Kuinka löytää osahakemistosi. Tarjoamme myös lähetyksiä ja tukea jokaiselle tuotteellemme.